Jeśli wybrany plan subskrypcji obejmuje płatny okres próbny i nie anulujesz go przed zakończeniem okresu próbnego, po jego zakończeniu automatycznie przekształci się w standardową subskrypcję w cenie i cyklu rozliczeniowym wyświetlonych podczas subskrypcji.
Twoja standardowa subskrypcja będzie również automatycznie odnawiana zgodnie z obowiązującym cyklem rozliczeniowym, dopóki jej nie anulujesz.
Podczas subskrypcji wyraźnie pokażemy Ci:
cenę okresu próbnego;
okres próbny;
cenę odnowienia po zakończeniu okresu próbnego;
cykl odnowienia.
Po pomyślnym aktywowaniu pierwszej subskrypcji wyślemy również szczegóły subskrypcji na zarejestrowany adres e-mail, w tym cenę, terminy i sposób anulowania.
Jeśli nie chcesz, aby Twoja subskrypcja nadal odnawiała się automatycznie, możesz ją anulować przed kolejnym odnowieniem:
Anuluj subskrypcję online, co zazwyczaj jest realizowane natychmiast;
Anuluj, kontaktując się z obsługą klienta pod adresem [email protected], co wymaga ręcznego przetworzenia.
Po pomyślnym anulowaniu możesz nadal korzystać z subskrypcji do końca bieżącego opłaconego okresu rozliczeniowego. Po tym czasie nie odnowi się ona automatycznie.
Jeśli masz pytania dotyczące ostatniego odnowienia, możesz poprosić e-mailem o ręczne rozpatrzenie zwrotu w ciągu 7 dni od zakończenia odnowienia. Szczegółowe zasady znajdziesz w sekcji Zwroty i anulowanie subskrypcji.