Jeśli rozpoznajesz Type64, ale masz pytania dotyczące kolejnych opłat za subskrypcję, zwykle są one związane z automatycznym odnowieniem po zakończeniu płatnego okresu próbnego.
Niektóre plany subskrypcji obejmują płatny okres próbny.
Podczas subskrypcji wyświetlamy:
cenę okresu próbnego;
okres próbny;
cenę odnowienia po zakończeniu okresu próbnego;
okres odnowienia.
Jeśli nie anulujesz subskrypcji przed zakończeniem okresu próbnego, zostanie ona automatycznie przekształcona w pełną subskrypcję zgodnie z wybranym planem i będzie automatycznie odnawiana w odpowiednim cyklu.
Po pomyślnym przetworzeniu pierwszej subskrypcji wyślemy również szczegóły subskrypcji na zarejestrowany adres e-mail, w tym cenę, datę i sposób anulowania.
Jeśli nie chcesz kontynuować subskrypcji:
Możesz zatrzymać przyszłe automatyczne odnowienia, anulując subskrypcję online, lub wysłać do nas wiadomość e-mail z prośbą o anulowanie.
Jeśli masz pytania dotyczące ostatniego odnowienia, możesz poprosić e-mailem o ręczną weryfikację zwrotu w ciągu 7 dni od zakończenia odnowienia.
Jeśli w ogóle nie rozpoznajesz Type64 lub uważasz, że transakcja nie została zainicjowana przez Ciebie ani upoważnionego użytkownika, zapoznaj się z artykułem „Nie autoryzowałem(-am) tej subskrypcji ani opłaty cyklicznej” lub skontaktuj się z nami bezpośrednio.